Line dance in de Hille

Hebt u altijd al mee willen doen met line dance, dan komt er nu een goede gelegenheid voor u, als u tenminste 50 jaar of ouder bent. KBO-Ussen organiseert dit sinds 2010 om de veertien dagen samen met “de Dancing Eagles” uit Oss. Jan Ansems is degene die u het piekfijn kan leren met goede muziek en de juiste passen. Zijn vrouw Ineke is op die ochtenden zijn steun en toeverlaat. Ook is er iemand van KBO-Ussen aanwezig. Het is wel de bedoeling dat u al wat ervaring heeft. Om mee te doen hoeft u zich niet op te geven en geen lid te zijn van een KBO. Kosten deelname € 3 per persoon per ochtend. Kom gewoon gezellig mee doen en/of een kijkje nemen om te weten of het iets voor u is. Het is op woensdagmorgen om de veertien dagen van 10.00-12.00 uur in wijkcentrum de Hille, Looveltlaan 25 in Oss.

 

Kaarten:

Maandagmiddag van 13:30 tot 16:30 uur rikken en jokeren.

Dinsdagavond van 19:30 tot 22:30 rikken en jokeren. 

Donderdagavond remie van 19.30 – 22.45 uur. Wel in de Bonte Hoef


Met het kaarten zijn prijzen te verdienen en tijdens de pauze wordt er een loterij gehouden.

Dansen:

Iedere zaterdag avond van 20:30 tot 24:00 uur.

Elke week op zaterdagavond organiseren we, wel voor 50 plussers, een gezellige dansavond met muziek van onze vaste diskjockey’s. Aanvangstijd 20.30 uur en entree is slechts € 2,00.

Reizen:

Jaarlijks wordt er minimaal een dagreis georganiseerd.

 

Fietsen:

Wilt u samen met ons 40 km fietsen, dan kan dat op de 3e woensdag van de maand in de zomerperiode. Aanwezig zijn om 13.00 uur bij de Hille.

We rekenen weer op u.

 

En tenslotte:

Jaarlijks is er in de maand december een gezellige Sinterklaas en Kerstviering.